ברוש ביקשה לקיים אסיפת בעלי מניות מיוחדת – כדי להחליף את כל חברי הדירקטוריון; אלקוברה: "ההצעות של הקרן אינן סבירות או ישימות, הטענות שלה מצביעות על חוסר הבנה"
העימות בין חברת אלקוברה וקרן ברוש האקטיביסטית עולה מדרגה. ל"כלכליסט" נודע כי ברוש כבר הגיעה לאחזקה של 17% במניות אלקוברה; החברה, מצידה, שיגרה התייחסות ראשונה במכתב לטענות של ברוש, ובו דחתה את כולן על הסף. אלקוברה הודיעה כי לא תקיים אסיפה של בעלי המניות, כפי שדורשת ברוש, מאחר ש"הבקשה אינה עומדת במבחן המציאות ככל הנוגע לתקנון החברה והוראות הדין".
המכתב נשלח בתגובה לבקשתה של קרן ברוש מ-16 במרץ 2017, לקיים אספת בעלי מניות מיוחדת. במכתב ציינה הנהלת אלקוברה כי היא נכונה בכל עת לקיים דיאלוג עם בעלי המניות באשר למדיניות החברה; ואולם לאחר שבחנה את ההצעות שהקרן מציעה להעלות לסדר היום של האסיפה, התברר לטענתה שמדובר בהצעות העומדות בסתירה למסמכי היסוד של החברה. יתרה מזו, לפי אלקוברה, חלק מטענות הקרן הן חסרות שחר ומסכנות את עתיד החברה ואת טובתם של בעלי המניות.
ברוש המנוהלת על ידי אמיר אפרתי, ביקשה בחודש שעבר לכנס אסיפת בעלי מניות מיוחדת במטרה להחליף את דירקטוריון החברה בכללותו. הקרן כתבה במכתב ששלחה כי הניהול באלקוברה הוא מהגרועים בהיסטוריה וכי הדירקטוריון מייצג למעשה את האינטרסים של ההנהלה ולא את אלו של החברה. הקרן מאשימה את המנהלים במשיכת שכר מנופח ושכירת משרדים יקרים. שכרו השנתי של מנכ"ל אלקוברה ירון דניאלי עמד ב־2015 על 1.6 מיליון דולר, 523 אלף דולר שכר בסיס והיתרה בונוס במזומן. סמנכ"ל הכספים קיבל ב־2015 שכר בעלות 888 אלף דולר. על המשרדים בעזריאלי משלמת החברה 511 אלף דולר בשנה.